livet i rissne

tjaba sitter just nu i lägenheten i rissne så himla skönt att vara ensam faktist :) har bott här nu hela veckan och det har varit as skönt .  Fast Erika har ju varit här på kvällarna och Grisen har varit här ibland och sovit . 

Det har varit en mycket fartfylld vecka .. Fanny kom hit i onsdags och vi gick ut och festade på nån hotellbar och på toaletten träffade jag och fanny en skit äcklig kille som hade nånting inopererat mellan brösten och han frågade hela tiden om vi var poliser haha och jag drev lite . sen drog vi till max och käkade och där hände lite mer saker vi träffade en australienare och hans jätte underbara polare .. not ..  Kul att träffa fanny iallafall ..  ifredags vart det utgång som det är skrivet i förra inlägget och jag och erika drog till berns vilket var Liite för dyrt för oss hahaha två drinkar för 292 spenn fyfan .. men det var annars as fint där inne sen drog vi till ambassadör och träffa Arash och co vilket var kul :) och sedan var det white room som gäldde men inte för mig för jag skulle ju jobba :( så jag och erika drog hem och sov på vögen hem tog vi värsta omvägen haha tror vi söp bort alla hjärnceller den natten . 

Igår fick jag skjuss till jobbet för att jag och Alex skulle dela ut rabatter i sollentuna centrum men vi gav upp efter 10 minuter och gick och käkade kebab i stället sen ringde vi till mattias och fick skjuss  tillbaka .. lättförtjänta pengar :) fick sluta tidigt från jobbet vilket var jävligt skönt eftersom jag inte sovit bra eller mycket på 5 dagar och festat och jobbat samtitigt . Men nu sitter jag här och har sovit :) så himla skönt . Jag har diskat oxå men vet inte hur man sätter på maskinen .. eh aaa ..

japp det var en liten del av min vecka ...

ska gå och duscha snart kanske om jag orkar .. blir bio ikväll kanske .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0