idag är det onsdaaaaaaaaaaaaaaaaag

ja , idag tog jag en liten sväng till södertälje faktist och det tog mig 1 timme och 45 min fattar inte riktigt hur jag lyckades .. men men jag hade min musik iallafall sen vart det lägenhetsvisning och sedan lite andra saker trevligt :) sen va jag tillbaka i stockholm i gen och gick på bio och såg wallander .. den var helt okej men inte så bra som jag hade hoppas på det är bara kul att se min fina lilla stad hehe . Mina föräldrar var faktist där när inspelningen var men tur att dom inte va med på bild det hade ju verkligen förstört filmen .

igår unnade jag och sara oss en liten tur på centralbadet ååååhh så skönt med massage . Jag gillade min massör hehe för hon sa så fina komplimanger till mig . Hon frågade vad kjag tränar och att jag måste träna varje dag eftersom jag hade så tränad kropp hahahah jag ba vaaaa ? jag tränad ? skojar hon eller hahha . Hon blev jätte förvånad när jag sa att jag inte tränar nånting eller bara ibland . Sen vart det bubbelpool och simning sen jävligt dyr mat men den va så god så d fick det väl vara värt . Vi tänkte trä'na oxå på deras gym men jag var så jävla trött efter gårdagen .. först jobbade jag över 3 timmar sen klockan 3 på natten åkte jag och Levent till Tayfor som fyllde år och vi lagade mat och drack te och snackade jag kom hem typ 7 på morronen och skulle egentligen upp 11 :/ illa men det gick bra .

kisssssssssssssssssssssssssssss and huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugggggggggggssssssssss


dubble bigmac



tänkte brätta om en liten rolig grej som hände på jobbet vi har mycket sexskämt (jag menade sexiga skämt :P ) och jag vet inte hur vi kom in på det men Torun och jag döpte mina bröst till dubble bigmac på skämt asså :P och jag sa att nu ska jag sälja big mac bara så att alla vet .. och vad händer jag säljer två big mac menyer .. hahahaha det var ganska kul men det är kanske bara vi som förstår .


Jag och Söötsuur är på en båt parad i fort lauderdale, vi hade inte tänkt dra dit men det gick inte att komma över bron på några timmar så vi följde efter folket och hamnade i en stor park och kollade på båtar som dom hade jul pyntat och ganska rejält och det var allt från dansbands båtar till techno båtar till rock båtar . Efter det hamnade vi på en italiensk restaurang och jag älskade kyparen där :) han va så himla rolig .  söötsuur trodde han va bög men jag var inte helt säker på det .. men han var riktigt charmig ( söötsuur trodde alla killar som raggade på oss va bögar ) hm ?


Säg walla ...


Har tänkt att inte skriva om mitt jobb idag även fast det är mitt liv just nu .

igår fick jag sluta 3 timmar tidigare så jag drog hem till söötsuur och vi bestämde oss för att dra ut , tanken var att vis kulle gå till medusa för det hade vi bestämt att vi skulle nästa gpng vi skulle ut .. men vi hamnde på konstfack ? haha hur låter det .. min  mamma ville att jag skulle gå där men tur att jag inte sökte dit .. aja men vi drog dit för att kolla hur festen var och träffa Erika :) och drickan var billig . Ååh människrona där såg ju helt freaky ut .. man kunde ju inte skilja på om dom var i vår ålder eller 40 . Samma frilla som ens morsa och svarta stora gubb glasögon som var inne för typ 1000 år sedan  ( okej dom är inne nu oxå och men INTE FÖR ALLA ) .. kläderna går inte ens att beskriva . Men vill man vara egen så är det väl okej . Fast igår va det nog jag och söötsuur som var egna iallafall för dom ahhaha . Vi ville skoja lite och körde lite "dans" ........ tänkte skriva en grej men går nog inte här vi glömmer det . Erika drog tidigt .. ¨tråkigt men men .. jag och söötsuur drog till ett kebab ställe och där träffade vi några irländare som tyckte vi såg as fulla ut och viulle slå vad om att vi inte kunde gå rakt .. en av killarna sa att han bjöd på kebab om jag kunde .. a visst tänkte jag det här blir lätt . Jag gick den där linjen och han blev paff hahaha .. men jag fick ingen kebab för vi dissade dom hela tiden . Men dom satte sig breve oss sen när vi skulle äta ... sen snackade vi lite mer och vi lurade dom om att vi var 16 och dom gick på det och skömdes som fan och vilel dra där ifrån .. haha .. yes tänkte vi men jag kunde inte hålla mig och visade mitt id . Sen va det en kille som gick förbi mig och rörde på mitt huve .. hehe dom trodde folk ghorde så i sverige .. eller vi lurade dom och sa att det var helt normalt att folk gör så på varandra .. undra vad dom tänker om sverige asså .. sen hoppade vi in i en taxi och åkte till deras hotell men det var mest för att det var så kallt och vi ville bara se hur hotellet såg ut :P har typ aldrig varit på ett hotell i stockholm .  Men väl där så börjar dom tjaffsa med vakten där inne och det höll på i typ en halv timme minst jag och söötsuur satt bara i dom sköna stolarna och snackade om annat ..sen kom  en hel skåpbil med 5 poliser .. lite väl onldigt kanske eftersom dom inte gjorde nått fysiskt våld .  En av poliserna kom och snackade med oss men vi bara nickade i princip . Ja trevlig kväll vi kom hem runt halv 7 på morronen .





Ja sen sov jag tills pappa väkte mig :( blääääää hehe .. vi skulle till mormor och morfar :) massa god mat och allt sånt . 



Brorsan har fixat trådlöst internet  till mig meeeeeen .. det här är inte rumba hehe nej men det funkar inte när kag ska anvönda det såklart .. hur dålig är jag ?????? 


Jag såg föressten ett klippt om världens starkaste mormor .. asså fan vilken kropp hon hade jag blir så avensjuk . Jag ska oxå träna som fan och ha en sån kropp när jag är 72 :) lätt . Jag ska börja träna nu .. Jag tränade föressten för npgra dar sedan  :) jag könde mig så bra hehe och armhävningarna satt där dom skulle men det har halverats sen ett år tillbaka . 30 stycken var ju inte så svårt förut  sen gjorde vi plankan och en baskettränare stog brevid oss och sa att vi var grymma :) men den bvar inte esn jobbig .. fattar inte jag har inte tränat på ett år typ . Aja men nu e jag peppad igen och ska få en lika snygg kropp som jag hade för ett år sedan haha . 


 

Söndag


Fan va jag ä'r dålig på att skriva men jag har verkligen ingen lust att skriva blogg .. känns licksom inte som min grej på nått sätt .. så därför blir det bara nått inlägg då och då när jag har tid .. aight  .. hehehe 

ehm jag är jätte trött just nu måste jag säga .. igår fyllde Hoomar år eller ? okej hans fest var iallafall igår och jag åkte dit med några jobbar kompisar och det började INTE bra .. men jag hade kul :P skade glad hahahaha som vanligt . kan tyvärr inte berätta vad som hände eftersom jag inte vet vilka som läser min blogg . Det var värsta persiska festen och Jenny kom dit vilket jag inte trodde för jag hade försökt tvinga dit henne men hon ville inte .. så det var kul :) och vi fick gratis dricka vilket gjorde att jag vi alla drack lite för mycket :/ Senare på kvällen fick vi skjuss av Gökhan  till Jakan och sen drog vi till toxic för ännu mer dricka .. mitt på dansgolvet träffade vi Torun :) haha jag och Lovisa hoppade på honom och kramade honom . En riktigt rolig kväll :) Jag och söötsuur fick skjuss hem oxå hihi


Alex , Gökhan , Jenny (taget med en dålig mobil kamera )


Lovisa


Jakob


Födelsdagsbarnet :P


_______________________________________________________________________________________

Det blir massa bilder i det här inlägget


Haha vårat skiftmål
_________________________________________________________________________________________
Torun sitter och håller på med tråkiga papper och jag är uttråkad som vanligt och vill att han ska bli färdig så han han köra hem mig


hehe dom skulle lipa samtidigt men det var visst nån som bangade

__________________________________________________________________________________________

Ja ni barn nu vill jag inte ladda upp fler bilder , jag väntar på nyårs bilderna . Erika ?


RSS 2.0