Hej hopp lingonsnopp tihithihtihithiwmiihihih

Hanna har insett hur bra jag är på att blogga så hon bönade och bad mig att blogga, och som den fina tjej jag är så ställer jag såklart upp.

Vi håller på att göra te och ska snart fixa en vattenpipa på balkongen! För att variera oss lite. Tidigare idag har vi dansat gärnet till Britney Spears och Christina Aguilera. Någon bytte till Ceasers nu. Jag vet inte vad som hände.

VI SKA PÅ METALLICA NÄSTA SÖNDAG!!!!!!!!!! :D :D:D:D Så jäkla taggade!!

Skånska är en konstig dialekt. Lyssna på ordet "ost" på skånska. "Euuuuosst".. Låter inte speciellt gott liksom.

Nu ska vi gå ut och snacka killar.

det är onsdag för i helvete

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooo !!!

Igår va jag ledig och hade så himla tråkigt när jag väntade på att erika skulle komma hem så jag drog till södertälje :P va där i nåra timmar och åkte runt i den fina röda limosinen hehe som grisen säger men vi åkte samma jävla runda hela tiden .. men det var kul ändå :) sen drog vi till rissne igen .

.. och nu är jag här igen efter en lång dag på jobbet .. söötsuur och erika är här oxå vi har lagat mat äntligen riktig mat hahah shishkebab med pommesfrites uulalala vi ska snart röka pipa ..

tjenare det är söötsuuren här som gästbloggar. japp här sitter vi och det är ganska mysigt :P...

japp så rolig var hon :P

eeeeeeeeeehm .. prutt

en liten impuls

vet ni en sak ?

jag funderar faktist oxå på att bli kines .. japp vad tycker ni ?

Tråkig tisdag

sitter i rissne och har bajs tråkigt :/ finns verkligen ingenting att göra .. alla jobbar suck . Har ätit pasta med te till frukost .. tror vi måste handla lite Erika jag svälter ihjäl här :/ hehe

hittar inte laddaren till min mobil heller så kan typ inte ladda mobilen och det är riktigt illa sen har jag inga hörlurar heller så kan inte lyssna på musik .. nått positivt idag ? NEJ !!!

Jag känner mig litesom klagomusen  idag ... hahahah jag skrev fatkist klagomusen på riktigt . Menade klagomuren för dom som  inte förstår så bra svenska .  Läste precis att Erika kommer hem efter jobbet :D yes då kan vi röka pipa eh jag menar vattenpipa . Hon sa att jag skulle gå och handla men aah jag vet inte vad jag ska köpa ????? mjölk till teet '? haha

Säger den här minen nånting ?

Har inte haft pengar på hela veckan typ men hittade 500 spenn i mitt rum :) tjejen med guld rummet ! Big time ................................................................................................


Va på bio igår som jag sa att jag skulle vi såg Seven pounds .. riktigt bra film tyckte jag men det tyckte inte grisen men han kan ju inget om film . hihi



livet i rissne

tjaba sitter just nu i lägenheten i rissne så himla skönt att vara ensam faktist :) har bott här nu hela veckan och det har varit as skönt .  Fast Erika har ju varit här på kvällarna och Grisen har varit här ibland och sovit . 

Det har varit en mycket fartfylld vecka .. Fanny kom hit i onsdags och vi gick ut och festade på nån hotellbar och på toaletten träffade jag och fanny en skit äcklig kille som hade nånting inopererat mellan brösten och han frågade hela tiden om vi var poliser haha och jag drev lite . sen drog vi till max och käkade och där hände lite mer saker vi träffade en australienare och hans jätte underbara polare .. not ..  Kul att träffa fanny iallafall ..  ifredags vart det utgång som det är skrivet i förra inlägget och jag och erika drog till berns vilket var Liite för dyrt för oss hahaha två drinkar för 292 spenn fyfan .. men det var annars as fint där inne sen drog vi till ambassadör och träffa Arash och co vilket var kul :) och sedan var det white room som gäldde men inte för mig för jag skulle ju jobba :( så jag och erika drog hem och sov på vögen hem tog vi värsta omvägen haha tror vi söp bort alla hjärnceller den natten . 

Igår fick jag skjuss till jobbet för att jag och Alex skulle dela ut rabatter i sollentuna centrum men vi gav upp efter 10 minuter och gick och käkade kebab i stället sen ringde vi till mattias och fick skjuss  tillbaka .. lättförtjänta pengar :) fick sluta tidigt från jobbet vilket var jävligt skönt eftersom jag inte sovit bra eller mycket på 5 dagar och festat och jobbat samtitigt . Men nu sitter jag här och har sovit :) så himla skönt . Jag har diskat oxå men vet inte hur man sätter på maskinen .. eh aaa ..

japp det var en liten del av min vecka ...

ska gå och duscha snart kanske om jag orkar .. blir bio ikväll kanske .

Tjobalo världen

Erika in da house! Hanna bloggar ju så sällan, så man får ju ställa upp och blogga. Det är ju viktigt med uppdatering! Eller hur??? Jahaaaaaaaaaja. Asså jag är så jäkla trött, så det här inlägget lär ju bli jäkla dåligt.

Om man blundar kan man lätt tro att det inte är Hanna som är bakom mig och gör mackor utan en 40-50årig tjock man.

Igår var det kul. Dock vart det dyyyyyyyyrt! Först var vi på Berns. Vi fick komma in direkt oh oh oh.. Folk fick stå och vänta vid stängslet men vi behövde bara stå där någon minut. Eh flyt?
Vi var så jäkla taggade.


Vi var riktigt fixade för att vara oss. Klackar och hela köret. Inte för att vi fick nån bild på det men här syns det iaf lite:


Sen köpte vi drinkar, och vet ni vad dom kostade??? 292 spänn för 2 drinkar. Inte okej. Fanns ingen prislista heller. Jobbigt. Läge.

Sen tröttnade vi på Berns och drog till Ambassadör. Ett till inträde. Onödigt!! Men äsch. Det var roligare på Ambassadör.



Vi har rökt vattenpipa rätt mycket. Förade och rökte igår, och ikväll har vi suttit och rökt pipa. Det har varit kuuuuuuul! Jäkla granne bara, som knappt klarar av något ljud efter typ klockan 8... : /

Såhär roligt kan vi ha det:

HAhaHAHa. Kanske iof bara är jag och Hanna som tycker det är kul. Men det ÄR ju kul. HAha.

Asså mitt huvud är inte riktigt på plats. Jag är heeeeelt död.

Hanna är och duschar nu. Hon kanske har något emot mig för att jag är kines. Jag vet inte rikigt. Kanske.

Nog från mig! Verkligen dags. Hejdå och god natt!

tillbaka blick

sitter och väntar på söötsuur för att vi ska gå och träna men hon e så himla seg alltid .. medans hon är seg skickar hon jätte fina sms där det står "bajs" och "korv" moget lixom jag skulle aldrig skriva nått sånt .. :P

Fick bilderna från nyår som var mycket efterlängtade och äntligen hade cicci tid att skicka dom :)





Lessen erika att inte jag oxå är albino den här gången



























Sorry att jag är med på alla men jag tror jag bara fick dom som var på mig :P men det gör ju inte mig nått haha "ironi"



kryssning :)

Vill bara säga att jag är väldigt sliten från igår men det är det nog värt :P Det var en rolig kväll iallafall med roliga människor . Tack för en rolig kväll peoples :)


Några bilder kommer ej !!!!! hahaha


Jalla vi hörs

sneeeee breeeee !!! Sov över hos Suursööt igår och hon var ensam hemma och Erika kom över senare :) vi lagade  tacos och åt massa chips och godis fyfan va jag mådde dåligt sen .. men man måste ju passa på när man inte är van lixom :P man vet aldrig när man får nått gott igen . Senare ikväll har jag vart i stan och fikat .. tjejen i kassan råkade dra 1086 kr istället för 86 kr .. ehm ? så jag fick 1000 kr i handen och fick välja vilken bakelse jag ville och inte tog hon betalt för dubbel espresson haha något trött eller ?

________________________________________________________________________________________________

Förresten ( har ingen lust att skriva det här eftersom jag blir så arg ) men läste om fåglarna som blir riktigt dåligt behandlade och sverige köper detta dun ... fy fan !!!!! Jag fattttar inte hur människor kan vara såna äckliga, vidriga idioter som skadar djur på det där sättet . Jag har sån lust att tortera dom som torterar djur . Eller gå bara och dö tack !

RSS 2.0