Säg walla ...


Har tänkt att inte skriva om mitt jobb idag även fast det är mitt liv just nu .

igår fick jag sluta 3 timmar tidigare så jag drog hem till söötsuur och vi bestämde oss för att dra ut , tanken var att vis kulle gå till medusa för det hade vi bestämt att vi skulle nästa gpng vi skulle ut .. men vi hamnde på konstfack ? haha hur låter det .. min  mamma ville att jag skulle gå där men tur att jag inte sökte dit .. aja men vi drog dit för att kolla hur festen var och träffa Erika :) och drickan var billig . Ååh människrona där såg ju helt freaky ut .. man kunde ju inte skilja på om dom var i vår ålder eller 40 . Samma frilla som ens morsa och svarta stora gubb glasögon som var inne för typ 1000 år sedan  ( okej dom är inne nu oxå och men INTE FÖR ALLA ) .. kläderna går inte ens att beskriva . Men vill man vara egen så är det väl okej . Fast igår va det nog jag och söötsuur som var egna iallafall för dom ahhaha . Vi ville skoja lite och körde lite "dans" ........ tänkte skriva en grej men går nog inte här vi glömmer det . Erika drog tidigt .. ¨tråkigt men men .. jag och söötsuur drog till ett kebab ställe och där träffade vi några irländare som tyckte vi såg as fulla ut och viulle slå vad om att vi inte kunde gå rakt .. en av killarna sa att han bjöd på kebab om jag kunde .. a visst tänkte jag det här blir lätt . Jag gick den där linjen och han blev paff hahaha .. men jag fick ingen kebab för vi dissade dom hela tiden . Men dom satte sig breve oss sen när vi skulle äta ... sen snackade vi lite mer och vi lurade dom om att vi var 16 och dom gick på det och skömdes som fan och vilel dra där ifrån .. haha .. yes tänkte vi men jag kunde inte hålla mig och visade mitt id . Sen va det en kille som gick förbi mig och rörde på mitt huve .. hehe dom trodde folk ghorde så i sverige .. eller vi lurade dom och sa att det var helt normalt att folk gör så på varandra .. undra vad dom tänker om sverige asså .. sen hoppade vi in i en taxi och åkte till deras hotell men det var mest för att det var så kallt och vi ville bara se hur hotellet såg ut :P har typ aldrig varit på ett hotell i stockholm .  Men väl där så börjar dom tjaffsa med vakten där inne och det höll på i typ en halv timme minst jag och söötsuur satt bara i dom sköna stolarna och snackade om annat ..sen kom  en hel skåpbil med 5 poliser .. lite väl onldigt kanske eftersom dom inte gjorde nått fysiskt våld .  En av poliserna kom och snackade med oss men vi bara nickade i princip . Ja trevlig kväll vi kom hem runt halv 7 på morronen .





Ja sen sov jag tills pappa väkte mig :( blääääää hehe .. vi skulle till mormor och morfar :) massa god mat och allt sånt . 



Brorsan har fixat trådlöst internet  till mig meeeeeen .. det här är inte rumba hehe nej men det funkar inte när kag ska anvönda det såklart .. hur dålig är jag ?????? 


Jag såg föressten ett klippt om världens starkaste mormor .. asså fan vilken kropp hon hade jag blir så avensjuk . Jag ska oxå träna som fan och ha en sån kropp när jag är 72 :) lätt . Jag ska börja träna nu .. Jag tränade föressten för npgra dar sedan  :) jag könde mig så bra hehe och armhävningarna satt där dom skulle men det har halverats sen ett år tillbaka . 30 stycken var ju inte så svårt förut  sen gjorde vi plankan och en baskettränare stog brevid oss och sa att vi var grymma :) men den bvar inte esn jobbig .. fattar inte jag har inte tränat på ett år typ . Aja men nu e jag peppad igen och ska få en lika snygg kropp som jag hade för ett år sedan haha . 


 

Kommentarer
Postat av: Susann

Tycker mycket om det du skrev! Mysigt att se en del nyttiga saker och inte endast det generella grejerna som man kan se om varenda dag. ;)

2010-09-27 @ 17:19:46
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0